rob van slooten

Rob van Slooten, geboren in 1953, was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in de fotografie. Na werkzaam te zijn geweest in de financiële sector werd in 2003 de overstap gemaakt naar de fotografie. In 2007 werd de opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond. Specialisaties waren natuur- landschaps- en architectuurfotografie.

De beelden die tot stand komen met camera en objectief zijn veelal afkomstig uit de natuur waarbij een link naar ons hectische en jachtige leven wordt gelegd. Compositie en vorm, met oog voor detail, zijn de kenmerken.

Rustgevende beelden die ook aanzetten tot verdieping en verschillende connotaties kunnen oproepen. Voor hal, wachtruimte, kantoor, fabriek of bij u thuis. In overleg met u kan ook de aankleding van uw bedrijf/instelling worden verzorgd. Uw visie, uw personeel, uw cliënten, uw product of de door u geleverde dienst kunnen daarbij een belangrijke rol spelen; er kunnen zo beelden ontstaan die passen bij uw bedrijf of instelling waarbij tevens een meer persoonlijke sfeer kan worden gecreëerd. Het spreekt voor zich dat u zich ook tot mij kunt wenden voor reclame- en produktfotografie.

Neemt u contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.